ÖVERNATTNINGSLÄGENHET

Föreningen tillhandahåller från och med den 1/11 2022 en övernattningslägenhet på Gribbylunds torg 7 för uthyrning till medlemmarna i föreningen. 

Bokning: Övernattningslägenheten kan bokas sex månader i förväg och får bokas maximalt sju nätter i följd. Först till kvarn principen gäller och du kan maximalt ha två bokningar åt gången. Bokning görs senast 7 dagar innan övernattningen ska påbörjas och görs genom att kontakta styrelsen via e-mail. Då det krävs att en nyckel hämtas ut är det möjligt att vi måste säga nej till bokningar med kort varsel under eventuella perioder då ingen i styrelsen finns på plats. Nyckel kvitteras ut av någon i styrelsen.

Observera: En bokning är dock ingen garanti för att lägenheten kommer att kunna gå att använda, föreningen kommer inte att stå för några extra kostnader om så är fallet. Troliga orsaker skulle kunna vara att något i övernattningslägenheten behöver repareras.

Kostnader: Övernattningslägenheten kostar 200kr för första natten och sedan 100kr per natt. Avgiften debiteras på din hyresavi ca 1 månad efter uthyrning skett. 

Utrustning: Lägenheten (2 rum och kök) har tre sovplatser fördelat på en 90cm säng, en 120cm säng samt en bäddsoffa. Fullt utrustat kök samt vardagsrum med tv och wifi. I hallen finns ett skåp där städattiraljer förvaras. Det finns också en toalett med dusch.
Att ta med: Täcken, kuddar, lakan, örngott, påslakan, handdukar, toalettpapper samt avfallspåsar. 

  Regler vid uthyrning:             

 • Endast medlemmar, hyresgäster eller någon som har en godkänd andrahandsuthyrning i föreningen får hyra gästlägenheten.
 • Den som hyr gästlägenheten måste själv sova hemma i sin lägenhet under hela uthyrningsperioden. Undantaget är om gästlägenheten är för eget bruk exempelvis under renovering av den egna lägenheten.
 • Den som hyr gästlägenheten har ansvar för att den iordningsställs och städas. Om städning ej sker kommer 2000 kr att debiteras. I lägenheten finns det mer information om vad du förväntas städa.
 • Gästlägenheten går att tillträda från kl. 15 och ska vara utrymd och städad kl. 12 dagen då bokningen upphör. Nyckel ska återlämnas senast på utflyttningsdagen på överenskommet sätt (ni kommer överens om det när du kvitterar ut nyckeln).
 • Det är absolut förbjudet att använda sängen utan lakan, örngott och påslakan.
 • Rökning sker utomhus och egen askkopp används. Gå en bit bort från entrén för att minimera risken att boende får rök in genom fönstren. Rökning är absolut förbjudet i gästlägenheten eller i trapphuset.
 • Husdjur är inte tillåtna.
 • Tag med alla sopor när ni lämnar lägenheten.
 • Föreningens andra regler gäller även här. Det gör att efter kl. 22.00 dämpas musik och högljudda samtal.
 • Om det uppstår någon skada i lägenheten eller på inventarier som finns där, är den medlem eller hyresgäst som hyrt lägenheten skyldig att stå för eventuella reparationskostnader.
 • Om inte reglerna följs är det möjligt att ni inte kommer att få hyra gästlägenheten i framtiden.

Åter till startsidan för trivselregler