Kontaktuppgifter

Nedanstående kontaktvägar är de säkraste och snabbaste sättet att få hjälp och svar på frågor.
Alla styrelsemedlemmar läser också styrelsemailen

 • FELANMÄLAN

  Via telefon: vardagar 07.00-16.00, 020-544 022

   Jourtid, all övrig tid, 020-544 022.
  OBS!
  Möjligheten att att ringa på jourtid får endast användas om det är fara för hälsa, liv eller 
  fastighet 

   Via Svefabs hemsida: www.svefab.com

   Via mail:info@svefab.com

 • EKONOMISK FÖRVALTNING
  Kundtjänst  010-288 00 27

  På internetsidan portal.nabo.se kan Du logga in med Ditt personnummer och bankid. På portalen kan medlem få information om sin bostadsrätt och även se och skriva ut sina avgiftsavier, både aktuella och historiska.


 • STYRELSEN
  För att kontakta styrelsen skicka mejl till styrelsen@fallbanken.se eller gör ett ärende på www.portal.nabo.se eller skicka ett vanligt brev till adress: Brf Fållbänken 1, NABO 112023, FE 617,107 76 Stockholm.
  För ett personligt möte använd ovanstående kontaktvägar och begär ett personligt möte, så bokar vi ett tillfälle. Personlig kontakt med styrelsen går också att få de kvällar vi har öppet hus i vår styrelselokal. Datum för öppet hus meddelas fortlöpande på hemsidan och i nyhetsbreven.
  Om ni inte får svar så ge inte upp utan fortsätt mejla och skriv tills ni får svar. Viktigt är att ni skriver ert fullständiga namn och adress och i rubriken vad ärendet gäller, så vi kan ge ett så bra svar som möjligt.

  Vi är nu 487 medlemmar och 54 hyresgäster, så ärendena i vår inkorg och brevlåda är många. Risken att något bommas finns, även om vi hela tiden försöker att bli bättre på att inte missa något. Men som sagt mejlbomba oss om svaret uteblir.
  Något som ni inte kan kräva av oss i styrelsen är att hantera era ärende under vårt privatliv, när vi t.ex. är på ICA och handlar, ute med hunden eller slänger sopor. Alla ärende som ni tar upp måste delges styrelsen skriftligt. Vi kan inte ha alla ärende aktuella, utan vi måste uppdatera oss innan vi kan ge något svar.  Vi fördelar dessutom frågor mellan styrelsemedlemmarna, så just ditt ärende kanske just den styrelsemedlemmen som ni stöter på inte alls är insatt i.

  I kontakten med styrelsen vill vi också uppmana er att ha ett vårdat och hövligt språk.
  Meddelande med kränkande språk och personliga påhopp hanteras överhuvudtaget inte.

 • För frågor som rör parkering, vänligen mejla: avgifthyra@nabo.se

 • För frågor gällande en faktura eller liknande, vänligen skapa ett ärende i portal.nabo.se 

  Har du tips och idéer till styrelsen, vänligen mejla: styrelsen@fallbanken.se

 • Vår störningsjour sköts av Larmassistans som nås på tel.nr 08-340740. "Falsklarm" faktureras den som larmar. En utryckning kostar ca 4000 kronor. OBS! Det är Larmassistans, med sin erfarenhet av störande verksamhet, som avgör om larmet var befogat eller inte.


Föreningens postadress: 

BRF Fållbänken1
NABO 112023, FE617
10776 STOCKHOLM

Det går också att lämna meddelande i postlådan vid BRF Fållbänkens lokal vid torget.


© Copyright Fållbänken